O nama

Naša kompanija za promet nameštaja osnovana je u Srbiji 2017. godine sa motom “Dobar ležaj. Dobra cena.” Zalažemo se za udoban svakodnevni život priuštiv svakom. Naš cilj je da kvalitet luksuznog nameštaja približimo svim kupcima.

Primenom tehnologije serijske proizvodnje i promišljenih konstruktivnih rešenja postižemo superioran odnos cene i kvaliteta svojih proizvoda. Kod nas nije neophodno praviti izbor između kvaliteta, udobnosti, cene, načina plaćanja i brzine isporuke. Nudimo sve na jednom mestu.

Ležaj u srcu svakog doma

Nefa je stručnjak za tapacirani nameštaj. Sa svešću o tome da ležaj nije samo komad nameštaja nego i mesto za odmor, opuštanje i druženje gde provodite veliki deo svog vremena težimo da vam ponudimo najbolja gotova rešenja. Naš tim dizajnera je osmislio i konstantno unapređuje paletu modela koji pružaju optimalan spoj udobnosti, funkcionalnosti, kvaliteta i stila.

Proizvodnja sa svešću o kvalitetu

Deo Nefa grupacije je fabrika nameštaja koja se ističe inovativnim industrijskim pristupom proizvodnji nameštaja za razliku od tradicionalnih fabrika radioničkog tipa. Serijska proizvodnja podrazumeva korišćenje repromaterijala pouzdanih evropskih dobavljača i primenu moderne industrijske opreme, što rezultira ujednačenim kvalitetom gotovih proizvoda uz niže cene i kraće rokove isporuke za krajnjeg kupca.

Na korak od vas

Nefin maloprodajni lanac brzo raste i trenutno broji preko 33 salona u Srbiji, 11 u Makedoniji i 12 u Bosni i Hercegovini.

Uskoro se otvaramo i u vašem gradu.

Posetite Nefa nameštaj na portalu ShopMania