ikea

IKEA otvara novi centar za planiranje i naručivanje

IKEA je otvorila novi Planiraj i Naruči centar – prodavnica manjeg formata posvećena planiranju kuhinja i spavaćih soba – u Prestonu, Lankeširu.

Ovo je treći takav centar koji je otvoren na severozapadu Engleske, nakon što su prvi put predstavljeni u Eintri u decembru prošle godine, a zatim u Stokportu u martu. Ova inicijativa je deo IKEA-ine strategije da bude pristupačnija svojim kupcima širom ovog regiona.

Planiraj i Naruči centar smešten je u trgovačkom parku Dipdejl i ima izložbeni prostor od preko 120 kvadratnih metara. Takođe će imati i prostor za “klikni i preuzmi”, što znači da će kupci moći da naruče bilo koji IKEA proizvod, bilo online ili uz pomoć osoblja, i preuzmu ga besplatno iz centra.

Majkl Parker, regionalni menadžer IKEA UK, izjavljuje: “Danas započinjemo putovanje ka tome da budemo mnogo bliže ljudima u Lankeširu. U novom Planiraj i Naruči centru IKEA Preston, kupci će moći da se inspirišu za kuhinje i dobiju stručne savete, kao i da naruče i preuzmu bilo koji proizvod iz celokupnog asortimana IKEA-e.

“Ova godina je posebno značajna za IKEA-u, jer slavimo 80. rođendan, a Severozapad je posebno važan za nas, jer je tu smeštena naša prva prodavnica u Velikoj Britaniji, u Varingtonu. Sa Planiraj i Naruči centrima u Eintri, Stokportu i sada u Prestonu, kao i postojećim prodavnicama u blizini, u Ašton-ander-Lajn-u i Varingtonu, mestima za preuzimanje proizvoda, planiranju enterijera i uslugama na daljinu i digitalnim uslugama, omogućavamo da kupci mogu kupovati na najpogodniji način za njih.”

Gospodin Mark Hendrik, član britanskog parlamenta za Preston, dodaje: “Oduševljen sam što je IKEA otvorila novi Planiraj i Naruči prodajni centar ovde u Prestonu. Ovo predstavlja najnoviju investiciju u našu veliku zajednicu, koja će, uveren sam, nastaviti da stvara više prilika. Divno je videti da IKEA pruža kvalitetne poslove širom severozapadne Engleske.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *