Varsava sajam

Warsaw Home Build Fair 2023.

Međunarodni sajam građevinskih i završnih materijala održaće se 23-25.03.2023.

Međunarodni sajam arhitekture i završnih materijala. Reč je o trodnevnom događaju tokom kojeg će izlagači iz Poljske i inostranstva predstaviti inovativna rešenja za industriju. Događaj je odlična prilika za upoznavanje stručnjaka i uspostavljanje poslovnih kontakata.


U periodu od 17. do 19. marta 2022. godine, Ptak Varsav Ekpo, najveći sajam i izložbeni centar u centralnoj i istočnoj Evropi, ugostiće posetioce i izlagače iz sektora arhitekture i završnih materijala. Obim industrije će uključivati 4 glavne zone: Kupatila, Unutrašnja obrada, Instalacija, Eksterijer.


Drugo izdanje Varsav Home Build je međunarodni sajam arhitekture i završnih materijala. Tokom predstojećeg izdanja, vodeće kompanije iz Poljske i inostranstva predstaviće širok spektar proizvoda iz industrije završne obrade enterijera.


Učesnici će imati predavanja i kongrese koje će voditi tržišni lideri. Događaj je obavezan za arhitekte enterijera, investitore, dizajnere, programere, kao i građevinske kompanije specijalizovane za završne radove.


Međunarodni sajam arhitekture i završnih materijala jedan je od događaja u okviru velikog koncepta Varsav Home & Contract. Istovremeno sa 2. izdanjem Varsav Home Build-a, održaće se 3 sajma pod nazivom Varsav Home & Contract:
Varšava Home Gift & Deco – najveći sajam poklona i ukrasa u Poljskoj
Varšavska kućna elektronika – međunarodni sajam elektronike za moderan dom
Varšava Home Green Dais – najveći sajam pejzažne arhitekture i baštovanstva.


Sajam je odlična prilika za upoznavanje stručnjaka i uspostavljanje poslovnih odnosa. Dodatna prednost manifestacije je mogućnost organizovanja individualnih poslovnih sastanaka sa proizvođačima, distributerima i predstavnicima najvećih kompanija koje posluju u branši. Događaj je takođe jedinstvena prilika za opsežnu promociju brenda i prodaju opreme za završnu obradu enterijera.


Učesnici manifestacije imaće jedinstvenu priliku da na jednom mestu i vremenu vide asortiman stotina kompanija. Pogodnosti koje proističu iz učešća na sajmu su i prilika da se pregovaraju o uslovima plaćanja i isporuke, a da se istovremeno uštede vreme i novac.
Obećava da će to biti najveći događaj ovog tipa u Poljskoj, tokom prethodnog izdanja Varšavskog doma ugostili smo 48.654 posetilaca, svake naredne godine događaj uživa sve veći prestiž, tako da verujemo da će sledeće izdanje privući još više posetilaca. Pozivamo vas da zajedno kreirate sajam.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *